Otwarte:
poniedziałek - piątek od 10.00 do 17.00
niedziela od 10.00 do 15.00
Cateringi dowożone są do godziny 18.00
Zamówienia należy składać z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem. Minimalna kwota zamówienia - 120zł. Kaucja zwrotna za naczynia 200zł.
Na życzenie klienta dania przygotowujemy na półmiskach jednorazowych bez kaucji.
Prosimy o kontakt e-mailowy na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. W tytule prosimy wpisać słowo catering oraz podać termin. W treści wiadomości prosimy o podanie daty, godziny i miejsca dostawy, nr telefonu kontaktowego.
Kontaktujemy się z Państwem e-mailowo i/lub telefonicznie z potwierdzeniem dostępności terminu oraz by omówić szczegóły (menu, ilość osób, zastawa).
By potwierdzić rezerwację - prosimy o wpłatę zaliczki na konto podane w e-mailu.
Realizacja zamówienia. Płatność gotówką (osoby indywidualne).
Zamówienia na obiady z dowozem realizujemy od 60,00. Zamówienia na obiady należy składać do godziny 9.00 pod tel. +48 502 384 898 lub +48 605 335 822. Obiady dowozimy po godzinie 13:00. Danie dnia - 15,00 zł z dowozem - 20,00 zł/szt.
Koszt dojazdu do klienta to 20,00 w centrum Bytomia, poza Bytomiem liczymy 1,50 za km
Pobieramy 200,00 kaucji zwrotnej za pozostawione u klienta naczynia. Naczynia należy dostarczyć do firmy umyte w ciągu 5 dni od realizacji zamówienia. Możemy odebrać naczynia od klienta ale w tym wypadku pomniejszamy zwrot kaucji o 20,00. W przypadku odbioru brudnych naczyń pobieramy 20,00 za mycie.
Oferujemy również naczynia jednorazowe w cenach: plater mały 4 zł, średni 6 zł, duży 8 zł, pojemnik na sałatki 2 zł, lunch box 2 zł.
Zamówienia na catering i na koryta należy składać z minimum 3 dniowym wyprzedzeniem, może się jednak zdarzyć, że termin będzie już zarezerwowany, dlatego jeżeli znają Państwo wcześniej datę swojej imprezy, to prosimy o wcześniejsze rezerwacje.
Tak, dysponujemy zastawą stołową i można ją wypożyczyć. O koszt wypożyczenia proszę pytać podczas zamawiania cateringu.