Zamówienia

Pozostańmy w kontakcie

Właściciel

Piotr Powała

Kontakt
+48 605 33 58 22
+48 518 827 808
+48 502 383 898
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Otwarte:
poniedziałek - piątek w godzinach: 10:00 do 17:00
w niedzielę: od 10:00 do 16:00

Adres

Paradise Catering

ul. Strzelców Bytomskich 33/18 41-902 Bytom
NIP 626-102-96-26
Jak

zrobić rezerwacje usług cateringowych

Zamówienia należy składać z co najmniej 3 dniowym wyprzedzeniem. Minimalna kwota zamówienia - 120zł. Kaucja zwrotna za naczynia 200zł.
Na życzenie klienta dania przygotowujemy na półmiskach jednorazowych bez kaucji.

Krok 1

Prosimy o kontakt e-mailowy na Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.. W tytule prosimy wpisać słowo catering oraz podać termin. W treści wiadomości prosimy o podanie daty, godziny i miejsca dostawy, nr telefonu kontaktowego.

Krok 2

Kontaktujemy się z Państwem e-mailowo i/lub telefonicznie z potwierdzeniem dostępności terminu oraz by omówić szczegóły (menu, ilość osób, zastawa).

Krok 3

By potwierdzić rezerwację - prosimy o wpłatę zaliczki na konto podane w e-mailu.

Step 4

Realizacja zamówienia. Płatność gotówką (osoby indywidualne).

F.A.Q

Pytania i odpowiedzi

Jakie jest minimalne zamówienie na obiady

Zamówienia na obiady z dowozem realizujemy od 60,00. Zamówienia na obiady należy składać do godziny 9.00 pod tel. 518827808 lub 605335822. Obiady dowozimy po godzinie 13:00. Danie dnia - 15,00 zł z dowozem - 20,00 zł/szt.

Jaki jest koszt dostawy.

Koszt dojazdu do klienta to 20,00 w centrum Bytomia, poza Bytomiem liczymy 1,50 za km

Jaka jest kaucja za naczynia i koryta.

Pobieramy 200,00 kaucji zwrotnej za pozostawione u klienta naczynia. Naczynia należy dostarczyć do firmy umyte w ciągu 5 dni od realizacji zamówienia. Możemy odebrać naczynia od klienta ale w tym wypadku pomniejszamy zwrot kaucji o 20,00. W przypadku odbioru brudnych naczyń pobieramy 20,00 za mycie.

Kiedy należy składać zmówienia na catering aby były zrealizowane.

Zamówienia na catering i na koryta należy składać z minimum 3 dniowym wyprzedzeniem, może się jednak zdarzyć, że termin będzie już zarezerwowany, dlatego jeżeli znają Państwo wcześniej datę swojej imprezy, to prosimy o wcześniejsze rezerwacje.

Czy firma dysponuje zastawą stołową na imprezy.

Tak, dysponujemy zastawą stołową i można ją wypożyczyć. O koszt wypożyczenia proszę pytać podczas zamawiania cateringu.